Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació Política de Cookies . Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.

Notícies

Juliol 2014

I Congrés Internacional en Estudis Militars

Juliol 2014

ECOSED participa al I Congrés Internacional en Estudis Militars, el qual reunirà durant tres dies a especialistes civils i militars, convertint-se en un fòrum multidisciplinari per a l'intercanvi dels resultats de les seves recerques en l'àmbit de la seguretat i la defensa. El Congrés està organitzat pel Centre Mixt Universitat de Granada- Comandament d'Ensinistrament i Doctrina de l'Exèrcit de Terra (MADOC) i la Fundació General Universitat de Granada -Empresa.

La celebració del Congrés es deriva de la signatura d'un conveni entre el Ministeri de Defensa i el Banc de Santander, que inclou en la seva clàusula primera l'organització biennal d'una reunió científica d'aquestes característiques. La primera edició, que se celebrarà a Granada entre els dies 17 i 19 de setembre de 2014, tindrà per objecte analitzar i reflexionar sobre les implicacions per a les Forces Armades de l'Estratègia de Seguretat Nacional espanyola, aprovada el 31 de maig de 2013.

El Professor i Historiador David Odalric de Caixal i Mata, Director de l'Àrea de Formació, Anàlisi i Estudis Universitaris de l'Institut Europeu de Seguretat i Defensa d'ECOSED, participa com a ponent amb una comunicació sobre "El Regiment d'Exploradors Selous en la Guerra de Rhodèsia 1973-1980" en la qual analitzarà els detalls de les guerres d'insurrecció a Àfrica.

 

http://estudiosmilitares.es/documents/grupostrabajo.pdf

Primeres Jornades ICFS-UAM "Yihadisme al món actual"

Juliol 2014

Primeres Jornades ICFS-UAM sobre Seguretat i Geoestratègia organitzades per l'Institut de Ciències Forenses i de la Seguretat de la Universitat Autònoma de Madrid i l'Escola d'Alts Estudis de la Defensa Nacional.

El Director d'aquestes jornades és el Sr. Luis de la Corte, professor de la UAM, col·laborador d'ECOSED i Director del "Àrea d'Estudis Estratègics i Intel·ligència de l'Institut de Ciències Forenses i de la Seguretat de la Universitat Autònoma de Madrid"

El tema de la jornada estarà enfocat al "Yihadisme al món actual"

 

http://www.uam.es/otros/forenses/esint/diptico%20jornadas.pdf

9a edició del Màster en Assistència Integral en Urgències i Emergències de la UAB

Juliol 2014

L'Institut d'Estudis Mèdics (IEM) l’informem que ja es pot consultar el nou fulletó de la 9a edició del Màster en Assistència Integral en Urgències i Emergències de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on trobarà tota la informació disponible (programa, acreditacions, professorat, preinscripció, matrícula, etc.).

http://www.iem-emergencia.com/cgi-bin/vestibule.exe/menu?%C1REAS&pagina=temas&subgrupo=191&grupo=191&workidioma=1

http://www.uab.cat/web/postgrau/master-en-assistencia-integral-en-urgencies-i-emergencies/dades-basiques-1203328491238.html/param1-1781_ca/param2-2008/

Finalitza amb èxit la jornada workshop sobre el Centenari de la Primera Guerra Mundial

Juny 2014

Finalitza la jornada workshop, en la qual es portà a terme un taller d'estudi, anàlisis i reflexió sobre el Centenari de la Primera Guerra Mundial, celebrat el dia 26 de juny a la Sala de Vistes de la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb l'especial col·laboració de la Càtedra Eric Prat de la Riba, El Grup de Recerca LSTE de la UAB, ECOSED, l'Imperial War Musuem i l'Australian War Memorial. Des d'ECOSED agraïm especialment també a la Dra. Esther Zapater, Degana de la Facultat de Dret per l'obertura d'aquesta jornada de treball i anàlisi sobre la Primera Guerra Mundial.